Bigbag of losgestort

Wanneer bestelt u grind per bigbag en wanneer losgestort?

Bibags en midibags

Grind kan geleverd worden in bigbags van 1 kubieke meter of midibags van 0,5 kuub. Bigbags zijn van een zeer sterk materiaal en kunnen tot 1600 Kilo grind of split bevatten.
Een bigbag is voldoende om 14 tot 20 vierkante meter tuin te bedekken met een grindlaag van 5 tot 7 centimer. In een midibag zit voldoende grind voor 7 tot 10 vierkante meter tuin.

 Bigbags basaltsplit

bigbag transport

Bigbags worden met een trailer bij u thuis bezorgd. Met een kraan kan de bigbag vanaf de trailer gelost worden. Er worden meerdere bestellingen tegelijkertijd vervoerd, uw levering wordt dus gedeeld. Onze transporteur zal de leveringen zo efficient mogelijk inplannen om de kosten laag te kunnen houden.
Het is bij bigbag (of midibag) bestellingen niet mogelijk om een exacte dag af te spreken voor uw bezorging.

Bigbag trailer met kraan

Losgestort

Uw grind kan ook losgestort afgeleverd worden. Hierbij komt er een kipwagen die de totale bestelling vervoert. Omdat de kosten voor dit transport vrij hoog op kunnen lopen bieden we losgestort grind alleen aan vanaf grotere hoeveelheden of in overleg.

We bieden losgestort grind normaal aan vanaf 10 ton, dit komt voor de meeste grind en splitsoorten neer op ruim 6 kuub. Deze hoeveelheid zou geschikt zijn voor een tuinbedekking van minimaal 100 vierkante meter.

losgestort transport

Omdat we voor elk losgestort product een apart transport organiseren is het hierbij heel goed mogelijk om een voorkeursdatum en moment te overleggen. De loslocatie dient wel goed toegankelijk te zijn voor een zwaar beladen kipwagen.