Back to Top

Over GrindWereld.nl

GrindWereld.nl is een online aanbieder van siergrind, siersplit, sierstenen, zand zwerfkeien. GrindWereld is in 2012 opgericht door Maarten van Dijk, in samenwerking met diverse importeurs zien wij een kans om consumenten en

projectontwikkelaars een mooi assortiment grind en split aan te bieden tegen een scherpe prijs. Onze webwinkel is gericht op de consumentenmarkt maar we bedienen ook hoveniers en leveren aan grotere projecten.

Wij leveren onze producten rechtstreeks vanaf de importeur die verspreid over Nederland opslagdepots hebben naar uw gewenste losadres, dit gebeurt in bigbags, losgestort of in overleg naar uw wens.

De online betalingen worden verwerkt door CardGate plus, zij leveren een betaalplatform welke al het betaalverkeer tussen de banken en ons snel en veilig afhandelt.

Onze dienstverlening, onze kracht

Wij streven een optimale dienstverlening na, en hier doen wij hard ons best voor. Indien u niet volledigt tevreden bent over uw bestelling bij GrindWereld.nl horen wij dat graag zodat wij een passende oplossing kunnen zoeken en onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren.

Indien u vragen heeft over onze producten , werkwijze of interesse heeft in een samenwerkingsverband hopen wij dat u contact met ons op zult nemen.

Onze gegevens

GrindWereld.nl

Wilgstraat 13 (geen bezoekadres)

4814 LV Breda

E-mail: [email protected]

Tel: 076 - 88 98 020

Bank: 1320 20 017

IBAN: NL51RABO0132020017

BIC: RABONL2U

KvK-nummer: 20129981 (ZuidWest Nederland)

BTW: NL1892.83.038.B01

Bedankt voor uw interesse!

GrindWereld.nl scoort een op schaal van 10 gebaseerd op reviews