Back to Top

Ophoogzand

Ophoogzand

Ophoogzand of vulzand is een goedkope zandsoort die gebruikt wordt om uw tuin, terras, pad of oprit vorm te geven. Zo kunt u uw tuin uitvlakken maar ook verhogingen aanbrengen voor een speelse uitstraling. Uiteraard kan ophoogzand ook heel goed gebruikt worden om een onderlaag uit te vullen. 

Ophoogzand bigbags

Wij leveren ophoogzand in bigbags van 1 m3. Grotere hoeveelheden zijn ook losgestort te bestellen, dit wordt interessant vanaf 10 ton (of 6 m3). De bigbags worden met een grote trailer met een kraan geleverd, losgestort wordt vanaf een kipwagen gestort. Ophoogzand is de goedkoopst leverbare soort zand, de prijs voor een enkele bigbag komt neer op €54,-. Dit is exclusief de transportkosten. Een levering losgestort is al mogelijk voor €180,- inclusief transportkosten.

Ophoogzand bestellen

U kunt ophoogzand goedkoop bestellen bij GrindWereld. De bigbags en midibags worden binnen 5 werkdagen geleverd en een levering losgestort zal in overleg ingepland worden. U kunt op verschillende manieren betalen, als u vragen heeft of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe moet ik ophoogzand gebruiken?

U moet er rekening mee houden dat het volume van ophoogzand nog wat zal inzakken na het leggen. U kunt dit proces zelf versnellen door de laag zand aan te trillen met een trilplaat. We willen daarom ook adviseren om altijd 10% meer te bestellen dan dat u volgens de berekeningen exact nodig hebt.