06 4266 9018

ma-vr: 8:30-17:00 uur

Een ruim assortiment siergrind en split

Deskundig advies

Bezorging binnen 5 werkdagen voor €70,-

Welkom op GRINDWERELD.NL

 

Grind of split voor uw tuin eenvoudig bestellen

Op GrindWereld.nl kunt u terecht voor voordelig grind, split, sierstenen, zwerfkeien en de benodigde bijmaterialen zoals anti-worteldoek en splitplaten. U kunt grind in diverse kleuren en maten kopen zodat er altijd wel een mooie grindsoort voor uw tuin te vinden is. Wij leveren onze producten in bigbags, midibags of losgestort. Siergrind is een van de meest voordelige maar tegelijkertijd mooie en onderhoudsvriendelijke manieren om uw tuin te bedekken, bekijk ons assortiment grind en split.

Grind in de tuin

Grind is een goedkope keus om uw tuin, oprit of bloemperk mee te bekleden. Ook kan siergrind goed gebruikt worden om paden mee aan te leggen. Het is normaal gesproken voordeliger om grind te kopen dan bijvoorbeeld tegels of ander straatwerk te kiezen. Daarnaast is grind eenvoudig zelf aan te leggen en als dit goed gedaan wordt is het vrij onderhoudsvriendelijk. Wij proberen een gevarieerd assortiment grind en split aan te bieden met diverse kleuren en soorten waarmee wij denken voor iedereen een passende grindsoort te kunnen bieden. Daarnaast is het ook mogelijk om de materialen voor een goede onderlaag bij ons te bestellen. Uw grind tuin kan zo snel ingericht worden zonder onnatuurlijk te hoeven zijn.

Een diversiteit aan soorten grind

Grindwereld heeft een ruim assortiment en een mooie selectie met verschillende soorten grind. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor basalt split. Basalt split is een zeer had siersplit en kan ingezet worden voor zwaarder gebruik, zoals een oprit. Doordat basalt split erg kleurvast is, zal er weinig verkleuring optreden door de zon. Maar als u het terras of een aantal tuinpaden wilt bedekken, dan kunt u kiezen voor gewassen schelpen. Deze bedekking is zeer goed te gebruiken in natuurlijke omgevingen, rondom water en op wandelpaden.

Goedkoop grind

Op Grindwereld.nl vind je een ruim assortiment aan grind tegen een scherpe prijs. Dit kunt u bestellen in onze standaard midibags en bigbags. Bovendien kan u er ook voor kiezen om dit los te storten; zeker voor grote aantallen is dit extra voordelig. Omdat wij een webshop zijn, kunnen wij grind losgestort of in standaard afmeting Naast een scherpe prijs, bieden wij ook de beste kwaliteit grind en een uitstekende dienstverlening. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor advies over het gebruik van grind en split. Kijk bijvoorbeeld eens op onze grind blog voor de handigste tips.

Budgetsplit

Op onze website vindt u onder de categorie Grind & Split ook diverse budgetsplitten. Wat dacht u van onze gerecyclede steenslag? Dit product is zeer duurzaam in gebruik, inzetbaar voor diverse toepassingen, beschikt over het BSB-certificaat en heeft, omdat het product al eerder gebruikt is, een lage carbon footprint.

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Welkom bij GrindWereld.nl. Hoe kunnen we je helpen?