06 4266 9018

Óók via Whatsapp bereikbaar

ma-vr: 8:30-17:00 uur

Een ruim assortiment siergrind en split

Deskundig advies

Bezorging binnen 5 werkdagen voor €70,-

Over GrindWereld.nl

GrindWereld.nl is een online aanbieder van siergrind, siersplit, sierstenen, zand zwerfkeien. GrindWereld is actief in de grond-, weg- en waterbouw waar wij verschillende soorten breuksten, natuursteen en recyclingproducten leveren. In samenwerking met diverse importeurs zien wij een kans om consumenten en projectontwikkelaars een mooi assortiment grind en split aan te bieden tegen een scherpe prijs. Onze webwinkel is gericht op de consumentenmarkt maar we bedienen ook hoveniers en leveren aan grotere projecten.

Wij leveren onze producten rechtstreeks vanaf de importeur die verspreid over Nederland opslagdepots hebben naar uw gewenste losadres, dit gebeurt in bigbags, losgestort of in overleg naar uw wens.

De online betalingen worden verwerkt door CardGate plus, zij leveren een betaalplatform welke al het betaalverkeer tussen de banken en ons snel en veilig afhandelt.

Onze dienstverlening, onze kracht

Wij streven een optimale dienstverlening na, en hier doen wij hard ons best voor. Indien u niet volledigt tevreden bent over uw bestelling bij GrindWereld.nl horen wij dat graag zodat wij een passende oplossing kunnen zoeken en onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren.

Indien u vragen heeft over onze producten , werkwijze of interesse heeft in een samenwerkingsverband hopen wij dat u contact met ons op zult nemen.

Onze gegevens

GrindWereld.nl

Hoef 16

4254 LK Sleeuwijk

E-mail: info@grindwereld.nl

Tel: 06 4266 9018

IBAN: NL39RABO0116498293

BIC: RABONL2U

KvK-nummer: 10147454 (ZuidWest Nederland)

BTW: (NL)80.58.40.709.B01

Bedankt voor uw interesse!

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Welkom bij GrindWereld.nl. Hoe kunnen we je helpen?