06 4266 9018

Óók via Whatsapp bereikbaar

ma-vr: 8:30-17:00 uur

Een ruim assortiment siergrind en split

Deskundig advies

Bezorging binnen 5 werkdagen voor €70,-

Informatie over bezorgingen

Onze grind, split en zand producten worden geleverd per trailer. Omdat onze trailers tot 18 meter lang kunnen zijn dient de loslocatie ook voor zwaar vrachtverkeer goed bereikbaar te zijn. Indien u twijfelt of er op uw gewenste locatie gelost kan worden neemt u dan vooraf contact  met ons op zodat we met u mee kunnen denken, anders zal onze chauffeur op de dichtsbijzijnde toegangkelijke plaats uw bestelling lossen.

Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk voor ons vaste bezorg tarief, indien u een bestelling op een van de Waddeneilanden wilt laten bezorgen neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Bigbags en midibags

Onze bigbags en midibags worden vanaf een trailer met een kleine kraan gelost, deze bags kunnen 3 meter vanaf de trailer gelost worden. U bent hiervandaan verantwoordelijk voor de verdere plaatsing van uw bestelling. De bigbags die wij leveren hoeft u niet te retourneren.

Losgestort

Een bestelling met losgestorte levering wordt met een kiepwagen bij u gelost, het grind, split of keien worden achter de kiepwagen gelost. U bent hiervandaan verantwoordelijk voor de verdere verplaatsing van uw bestelling.

Retourneren

Binnen 30 dagen na levering van uw bestelling kunt u zonder opgave van reden uw order annuleren. U kunt hiervoor gebruik maken van het meegestuurde retourformulier of via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Houd u er alstublieft rekening mee dat het retouradres niet altijd ons vestigingsadres is omdat wij uit verschillende depots leveren, wij zullen u het juiste adres aan kunnen geven. U kunt een retourzending zelf organiseren, de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Indien u vragen heeft, neemt u alstublieft contact met ons op.

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Welkom bij GrindWereld.nl. Hoe kunnen we je helpen?